søndag 8. november 2015

Hagebesøk hos en hagevenn på Søreidgrend

Hva er bedre enn å benytte en vakker og solfylt høstdag i skolens høstferie til å dra på hagebesøk. Jeg kunne i hvert fall ikke finne på noe bedre, så jeg tok med meg datteren min og dro på hagebesøk til en ny hagevenn på Søreidgrend. Vi ble tatt vel i mot i oppkjørselen, og foran oss ventet en meget hyggelig omvisning i hagen. Selv om det meste av blomstringen var over for denne sesongen, så var det mye fint å se.

Vi ble veldig imponerte over denne store og flotte Gunnera-planten. Det er ikke vanlig å se en slik stor plante i en norsk hage. Den krever mye plass, og bør dekkes til for å beskytte mot frost og regn i vintersesongen.

En stor og frodig Gunnera

Rundt omkring i hagen var det mange Rhododendron, og andre busker og trær. Spesielt godt likte jeg dette treet, og fargen på denne lille Rhododendronen.


Her tok min datter et koselig bilde av en frodig hosta og en høstblomstrende løkplante tidløs.

Et motiv til å bli høst-yr av

lørdag 7. november 2015

Flotte hageredskaper fra Biltema

Det hender at jeg stikker innom Biltema for å kjøpe utstyr som jeg trenger til hagen. De har både blomsterpotter, hagesakser i mange varianter, store og små spader, raker, små drivhus, og diverse annet. Så langt har jeg vært veldig fornøyd med det jeg har kjøpt der. Nedenfor ser dere to av redskapene jeg har kjøpt, og det er ingenting å si på prisen.

Jeg er kjempefornøyd med disse redskapene